Levering

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

De bezorging van fietsen is gratis.

Bij bestellingen met een totaalbedrag onder de € 100,- zijn verzendkosten € 8,-

Bezorgen jullie ook in België?
Jazeker, onder dezelfde voorwaarden.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@davibikes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om je fiets te retourneren vragen wij om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Fiets in doos
Check je fiets goed voor het monteren
Wanneer je de fiets hebt ontvangen zijn er nog een aantal onderdelen die je zelf moet monteren en afstellen. Je hebt er voor gekozen om de fiets zelf af te monteren, dit is een belangrijke en niet te onderschatten klus. De fiets is namelijk gemonteerd in de fabriek, maar het fijne afstellen moet nog gebeuren. Ook de reeds gemonteerde onderdelen moeten dus goed gecheckt worden.

Heb jij een fiets in doos besteld en wil je deze retourneren? De fiets moet op dezelfde wijze geretourneerd worden zoals jij deze hebt ontvangen. Dus gedemonteerd en in de originele verpakking. Vanwege de omvang van het pakket hebben wij alleen de mogelijkheid de verpakte fiets op te laten halen via een afhaalopdracht met PostNL. Graag ontvangen wij een foto van de verpakte fiets alvorens wij een afhaalopdracht inplannen.